20130328_214654.jpg
Toader Laurentiu

Miercurea Ciuc
Str.Libertatii nr.8
Harghita

Mob: 0722 589650
E-mail: laurentiu@destinemciuc.com

Reforma în sănătate

In aceasta perioada sunteti asaltati de tot felul de oferte , unele de-a dreptul nastrusnice, legate de “REFORMA SANATATII”.

Unele dintre ele vorbesc de fapt doar despre organizarea unor seminarii de pregatire, altele amintesc mai mult sau mai putin si despre comisioanele ce se vor primi in aceasta campanie.

Unii dintre colegii nostri s-au lasat furati de aceasta idee fara sa observe ca multe din aceste companii nu urmaresc decat sa faca o afacere din recrutare, fluturand promisiuni despre castiguri fabuloase pentru o activitate pentru care nici macar nu detin autorizarile necesare.
Precizari:
Nu exista inca o lege privitoare la Reforma Sistemului de Sanatate.

2. Daca proiectul va fi finalizat si aceasta lege va fi adoptata prin asumarea raspunderii , vom putea vorbi despre declansarea campaniei in primavara viitoare.

3. Cu siguranta , brokerii de asigurare vor fi una din piesele importante in aceasta campanie si fiti siguri ca noi cel putin, vom avea contracte de colaborare cu toate societatile care vor administra astfel de fonduri.

4. Despre comisioane, nici nu poate fi vorba deocamdata , cu atat mai mult cu cat nu se cunoaste forma finala a legii si inca mai sunt de stabilit detalii importante privind functionarea ei.

5. Asigurarile obligatorii de sanatate vor functiona in paralel si in stransa legatura cu asigurarile facultative de sanatate si-n aceasta situatie, bineanteles, vor avea de castigat cei care vor putea oferi clientilor ambele servicii. Astfel, indiferent care vor fi entitetile carora legea le va permite sa intermedieze asigurari obligatorii de sanatate, acestea vor putea oferi si asigurari facultative de sanatate doar daca vor avea calitatea de brokeri de asigurare.

6. Pe www.ima-imi.ro veti putea gasi societatile autorizate ca furnizori de pregatire in domeniul asigurarilor .
DESTINE HOLDING a fost autorizata ca furnizor de pregatire cod. F-0037/27.09.2011

In curand vom solicita si autorizarea platformei e-learning.

La sediul reprezentantelor veti primi contractele in baza carora veti putea face recrutarea viitorilor colaboratori in vederea instruirii.

In maxim trei luni vom organiza primul curs in vederea calificarii noilor colaboratori ( daca vor fi multe inscrieri il vom organiza mai repede) iar pretul acestui curs va fi daca nu cel mai mic, printre cele mai mici din piata , dat fiind ca vom putea instrui un numar nelimitat de cursanti in acelasi timp .

Veti putea sa recrutati cat de multi colaboratori doriti iar noi le vom pune la dispozitie atat partea de pregatire teoretica cat si practica , astfel incat la momentul oportun sa aiba pregatirea , abilitatile dar si autorizarea necesare desfasurarii acestei activitati.
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one