20130328_214654.jpg
Toader Laurentiu

Miercurea Ciuc
Str.Libertatii nr.8
Harghita

Mob: 0722 589650
E-mail: laurentiu@destinemciuc.com
BROKER DE SUCCES
Nu există o definiție standard a succesului în brokeraj.
Oricine activează în acest domeniu are un standard al lui în cea ce privește a fi broker de succes.
Obiectivele de referință sunt diferite: numărul de colaboratori din echipa proprie, numărul de polițe vândute personal și/sau cu echipa proprie, valoarea polițelor vândute și în final valoarea comisionului încasat.
Când ne angajăm într-o astfel de afacere, care de fapt este o afacere proprie, o facem având un obiectiv sau mai multe pe care vrem să le atingem. Unii vor să-și construiască o casa, alții vor să-și cumpere un autovehicul, să călătorească, să termine de achitat ratele la bancă, să-și asigure lor și copiilor un trai peste medie, etc.
Atunci când ți-ai atins obiectivele făcând această afacere poți spune că ești un broker de succes.
Ca să fii un broker de succes trebuie să pornești la drum având un scop clar stabilit și delimitat în timp pe care să-l îndeplinești așa cum ți-ai propus.
Pentru aceasta ai nevoie și de un partener puternic, serios, care să-ți faciliteze accesul la toata gama de produse a celor mai puternice societăți de asigurare de pe piață, care să-ți asigure accesul facil la programe și cursuri de pregătire în domeniu.
Ce îți oferă Destine Broker de Asigurare:
-atmosfera de lucru plăcută,
-implicare financiară inițială minimă,
-afacere cu risc minim,
-un sistem de cariera interesant,
-soft de gestiune și portofoliu performant,
-șanse de avansare până la nivel de manager,
-câștiguri nelimitate,
-premii și bonusuri pentru performanță,
-posibilitatea dezvoltării unei afaceri proprii.
Sunt foarte importante și calitățile persoanei care pornește la un asemenea drum, și anume: dinamism, abilități de comunicare, lucru în echipă, capacitate de înțelegere, gândire logică, rezistență la stres, spirit organizatoric, punctualitate, persoane care au un obiectiv de atins în viață, dornice de un câștig substanțial și care au încredere în forțele proprii că pot să-și construiască o afacere și o cariera chiar și pe timp de criză.
Condiții minime obligatorii: calculator și abilități de lucru pe calculator, imprimanta, scanner, acces la internet, vârsta minim 18 ani, absolvenți de liceu cu diploma de bacalaureat, fără cazier.
Un lucru foarte important – în aceasta afacere nu ești niciodată singur.
Întotdeauna vei avea alături de tine o persoană cu o mai mare experiență în domeniu (coordonatorul) care te va învăța și te va ajuta în tot ceea ce vei face astfel încât să-ti atingi obiectivul propus.
Și de ce acest lucru ?
Pentru că acea persoana la rândul ei are un obiectiv de atins, iar acest lucru nu va fi posibil fără ca tu să-ți atingi obiectivul propus .

PROFILUL COLABORATORILOR DESTINE arată că această afacere este pentru cei care:

DORESC, ȘTIU, HOTĂRĂSC

POT, MUNCESC, DOVEDESC

CRED, INDRĂZNESC, ÎNVING !
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one